Antje Breeuwsma

Zonder enige zorg verhuizen, dankzij de juiste kennis!

Uw huis verkopen én hulp bij verhuizen?

In dit informatiegesprek gaan we samen met u kijken naar uw vraag en de mogelijkheden omtrent uw huidige en/of toekomstige woning. Wat is voor u interessant en waar kan ik voor u de helpende hand zijn?

Wat zijn onder andere de mogelijkheden:

  • aankoop of verkoop van een woning;
  • een zoekopdracht voor een nieuwe woning;
  • de keuze om een woning te kopen of te huren;
  • woningstyling/opruimen huidige woning of inrichten nieuwe woning;
Of een combinatie hiervan. Dit kunnen we samen bespreken.
home HUIS31makelaardij

Beantwoordt u één of meerdere punten met ja?

Vraag een gratis informatiegesprek aan!

Heeft u één of meer van deze vragen met ‘ja’ beantwoordt?
Klik dan op onderstaande button!

HUIS31 Antje Breeuwsma makelaar

Antje Breeuwsma van HUIS31 is een makelaar, die als de vraag er is, graag meer wil betekenen voor haar klanten bij het verkopen of aankopen van een woning.

HUIS31 wil van betekenis zijn voor meerdere doelgroepen. We bieden onze dienstverlening aan voor als u uw woning wilt verkopen of als u een woning wilt aankopen. Naast het verkopen is een breder pakket van diensten mogelijk. Wij zijn er ook voor u, wanneer u graag ontzorgd wordt bij een verhuizing. Bijvoorbeeld wanneer u het zelf niet wilt of kunt regelen. Of dat uw kinderen niet in de buurt wonen en daarom niet kunnen helpen. Of dat de kinderen zelf druk zijn met hun eigen gezin en werkzaamheden.

Naast het verkopen of aankopen van de woning bieden wij aanvullende diensten aan, zoals:

Fijn dat u een informatiegesprek wilt. Als u uw gegevens hieronder doorgeeft, dan nemen wij contact met u op.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met u.

U ontvangt direct een bevestiging van uw mail, kijk ook even in uw spambox als u niets ontvangt. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen.

Antje Breeuwsma

“Aandacht voor uw wensen is voor mij belangrijk”
Antje Breeuwsma HUIS31

home HUIS31makelaardij

Onder de vlag van HUIS31 adviseert Antje Breeuwsma mensen over alle zaken die te maken hebben met een verhuizing. Daarnaast ontzorgt zij alles rondom een verhuizing. Ook brengt ze partijen bij elkaar bij de aankoop en verkoop van een huis. HUIS31 heeft haar kantoor aan  de Grote Dijlakker 31 in Bolsward.

Antje Breeuwsma

“Ik kom uit een ondernemersgezin en ben groot geworden met verkopen en onderhandelen. Van jongs of aan gewend om mee te werken en aan te pakken, doorzetten en te handelen. Na een jarenlange carrière binnen de vastgoedbranche en een opleiding tot makelaar ben ik van start gegaan als zelfstandig ondernemer.

Er komt veel kijken bij het verhuizen naar een andere woning. Daar zien mensen maar met name senioren vaak tegenop. Ik bied de helpende hand. Dat is handig, bijvoorbeeld als de eigen kinderen niet in de buurt wonen of wanneer ze geen kinderen hebben met een klein sociaal netwerk. Ik neem de tijd voor mensen om goed in kaart te brengen wat de wensen en behoeften zijn, heb oprecht interesse in hun vraagstukken –  niet voor niets ben ik naast mijn werk ceremoniespreker.

De aandacht voor uw wensen is voor mij belangrijk. Verhuizen en een huis kopen of verkopen is vaak een emotioneel stuk van je leven.

Hoe zou het zijn?

48

Zonder enige zorg verhuizen,
dankzij de juiste kennis!

We willen graag uw vraag en
de mogelijkheden samen bespreken.

Wat zeggen anderen;