Dijkstraat 5 Bolsward

Te huur op A-locatie
winkelruimte in het centrum van Bolsward

Dijkstraat 5 Bolsward

Deze mooie op uitstekende locatie gelegen winkelruimte aan de Dijkstraat 5 in Bolsward biedt diverse mogelijkheden:

  • Met verschillende winkels rondom, tegenover het stadshart met restaurants en terrassen, is het een aantrekkelijke locatie om je te vestigen;
  • Hier kun je rekenen op een breed winkelend publiek;
  • De bedrijf-/winkelruimte is gelegen aan een drukke looproute in het centrum;
  • Kledingwinkel, sportwinkel, opticien, warenhuis e.d. zijn in de buurt;
  • De ruimte is naar wens in te richten en eventuele verbouwingen zijn in overleg bespreekbaar;
home HUIS31makelaardij
home HUIS31makelaardij
Dijkstraat 5 Bolsward

Zoekt u een winkelruimte?

Vijf redenen om deze locatie te huren:

De winkelruimte wordt op dit moment gebruikt als kapsalon. Deze kapsalon wordt verplaatst naar een representatieve ruimte op hetzelfde adres.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Antje Breeuwsma van HUIS31 is een makelaar die als de vraag er is, graag meer wil betekenen voor haar klanten bij het verkopen of aankopen van een woning. Of het verhuren van een woning of winkelruimte.

Als u uw gegevens hieronder doorgeeft, dan nemen wij contact met u op.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met u.

U ontvangt direct een bevestiging van uw mail, kijk ook even in uw spambox als u niets ontvangt. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen.

Antje Breeuwsma

“Aandacht voor uw wensen is voor mij belangrijk”
Antje Breeuwsma HUIS31

home HUIS31makelaardij

Onder de vlag van HUIS31 adviseert Antje Breeuwsma mensen over alle zaken die te maken hebben met een verhuizing. Daarnaast ontzorgt zij alles rondom een verhuizing. Ook brengt ze partijen bij elkaar bij de aankoop en verkoop van een huis. HUIS31 heeft haar kantoor aan  de Grote Dijlakker 31 in Bolsward.

Antje Breeuwsma

“Ik kom uit een ondernemersgezin en ben groot geworden met verkopen en onderhandelen. Van jongs of aan gewend om mee te werken en aan te pakken, doorzetten en te handelen. Na een jarenlange carrière binnen de vastgoedbranche en een opleiding tot makelaar ben ik van start gegaan als zelfstandig ondernemer.

Er komt veel kijken bij het verhuizen naar een andere woning. Daar zien mensen maar met name senioren vaak tegenop. Ik bied de helpende hand. Dat is handig, bijvoorbeeld als de eigen kinderen niet in de buurt wonen of wanneer ze geen kinderen hebben met een klein sociaal netwerk. Ik neem de tijd voor mensen om goed in kaart te brengen wat de wensen en behoeften zijn, heb oprecht interesse in hun vraagstukken –  niet voor niets ben ik naast mijn werk ceremoniespreker.

De aandacht voor uw wensen is voor mij belangrijk. Verhuizen en een huis kopen of verkopen is vaak een emotioneel stuk van je leven.

Wat zeggen anderen;