Over HUIS31

Onder de vlag van HUIS31 adviseert Antje Breeuwsma mensen over alle zaken die te maken hebben met een verhuizing en staat daarbij voor een persoonlijke aanpak en betrokkenheid. U komt niet in een keuzemenu of heeft steeds contact met een andere medewerker. HUIS31 heeft een frisse kijk op de makelaardij en kijkt verder dan alleen maar de aan- of verkoop van een woning.
Naast het verkopen is een breder pakket van diensten mogelijk. Zie hiervoor makelaar & meer.

Antje Breeuwsma aan het woord

Ik woon in Bolsward en kom uit een ondernemersgezin en ben groot geworden met verkopen en onderhandelen. Ik ben vanaf jongs af aan gewend om mee te werken, aan te pakken, door te zetten en te handelen. Na een jarenlange carrière binnen de vastgoedbranche en een opleiding tot makelaar ben ik van start gegaan als zelfstandig ondernemer.

Naast het verkopen en aankopen van woningen, krijg ik ook energie van juist dat stukje extra aan te bieden. Ik heb oprecht interesse in mensen en hun vraagstukken en neem de tijd voor ze. Niet voor niets ben ik naast mijn werk ook nog ceremoniespreker. Aandacht geven aan mensen en voorzien in hun wensen is voor mij erg belangrijk. Verhuizen en een huis kopen of verkopen gaat toch vaak gepaard met emoties. Daarom vind ik het belangrijk om de tijd te nemen om goed in kaart te brengen wat de wensen en behoeften zijn en net dat stukje extra te bieden.

Meld u aan voor een gratis informatiegesprek:

HUIS31 makelaardij