Reviews

Lees de reviews op Funda, onze facebookpagina en Google of schrijf er zelf eentje.

 • “Über das Internet habe ich den Kontakt zu HUIS31 bekommen. Um es vorweg zu nehmen, es war eine tolle Arbeit von Antje Breeuwsma. Sie hat mir genau das herausgesucht was ich gesucht habe, und es ist zum Kauf gekommen. Bis hin zum Notar ist alles sehr sorgfällig und schnell erledigt worden. Das initieren der Verträge mit Strom, Gas, Wasser, Versicherungen etc. hat sie alles sehr schnell erledigt, für mich aus Deutschland wäre das sehr mühsam gewesen. Die Kominikation über E Mail, Telefon, Whatsapp, auch außerhalb der Arbeitszeit, hätte nicht besser sein können. HUIS31 kann ich nur empfehlen.”
  Ludwig Jansen

 • “Wij kenden Antje Breeuwsma uit ons netwerk en hadden gehoord dat zij kon helpen met zorgeloos verhuizen. En dat zorgeloos verhuizen heeft zij zeker waargemaakt.
  Antje onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, empathisch vermogen en door altijd een stap vooruit te denken. Zij heeft ons ondersteund met praktische zaken en coördineerde het geheel. Wat betreft de communicatie: we hadden korte lijnen en Antje is heel goed bereikbaar.
  Het was zo fijn dat er iemand is die met je meedenkt met wat je allemaal moet regelen voor een verhuizing.
  Kortom, Antje zorgde ervoor dat onze verhuizing op rolletjes liep en wij bevelen haar dan ook van harte aan!”
  Jorritsma Makkum

 • “Wij hebben een hele goede ervaring met Antje van HUIS31.
  – Eerlijk en oprecht.
  – Heeft ons goed begeleid tijdens onze zoektocht.
  Zou haar aan iedereen aanbevelen die een persoonlijke touch wil tijdens het kopen of verkopen van een huis.”
  Jacqueline, Beverwijk

Lees de reviews of schrijf er zelf eentje op onze facebookpagina

 • “We zijn weer zeer tevreden met de begeleiding van Antje bij de verhuur van ons appartement. De prettige en professionele onderlinge contacten, de één op één bezichtigingen met mogelijke huurders en de goede advisering. Opnieuw een goede huurder gevonden! Je bent een 10 waard!”
  Ilse Morsink
 • “Antje is een zeer goede makelaar! Vriendelijk, begripvol en erg prettig in contact. Zeker aan te bevelen!”
  Els Kik
 • “Wij hebben een zeer goede ervaring met Antje van HUIS31.
  Antje was betrokken bij de aankoop en verkoop van ons huis. Ze is eerlijk en oprecht en altijd goed bereikbaar voor vragen en advies. Antje nam alle tijd voor ons als onervaren koper/verkoper, deze aandacht heeft ons goed gedaan.
  Wij zijn dan ook super tevreden over makelaar Antje van HUIS31 en bevelen haar zeker aan bij de verkoop/aankoop van een huis”.
  E. van der Sluis-Wijnia
 • “Tevreden over de samenwerking met Antje van HUIS31
  Jolanda Flameling-Oostenveld
 • “Wat een service, Antje regelt alles, goede communicatie” 
  Froukje de Jong

Lees de reviews op Funda

 • “Antje Breeuwsma heeft goed geluisterd naar onze wensen. Gaf goede adviezen wat heeft geresulteerd in een snelle verkoop. En ons met het hele proces ontzorgd.”
 • “Zeer positief en tevreden over makelaar huis31 deskundig en denkt mee, goede service. Zou deze makelaar zeker aanbevelen.”
  M.J. Huijgens 
 • “Antje is naast een zeer deskundige makelaar, ook nog eens een ongeloof fijn mens! Ze zal altijd net dat ene stapje meer doen dan je verwacht, denkt met je mee en is tijdens zo’n belangrijk en spannend proces als het verkopen van je huis, een baken van rust.”
 • “Een hele gedreven makelaar, loyaal naar de klant, heel veel geduld en luistert goed wat de klant wil.”
 • “We hadden een zeer fijne onderlinge communicatie. De advertentie werd vlot opgesteld en was professioneel van inhoud. Daarnaast stond ze ook open voor aanpassingen die vlot werden doorgevoerd. Antje is een prettig persoon, open, verstand van zaken en regelt alles snel (bezichtigingen en vervolg). Binnen no time hadden we ons huis in Leeuwarden verhuurd. Ze werd door de huurder overigens ook als zeer positief ervaren.”
 • “Contact was erg goed, erg betrokken bij de situatie, goed inspelen in de lichamelijke conditie van de verkoopster. Werden goed op de hoogte gehouden van de interactie tijdens de verkoop. Een echte aanrader.”
  Mevr. S. Jorritsma-Molenaar
 • “Prettige samenwerking. Eerlijke en heldere communicatie. We hebben veel contactmomenten gehad en de makelaar van Huis31 was goed bereikbaar. Het traject is op een fijne manier verlopen.”
 • “Huis31 was een prima partij in de verkoop van ons huis. Ze stond ons bij met raad en daad en had prima ideeën voor verkoop huis. Ze was goed bereikbaar voor vragen en handelde zeer correct. Aanwinst voor het makelaarsgilde.”
  Dhr. Vincent Haagsma
 • “Het contact met de makelaar liep goed. De makelaar luisterde goed naar mijn wensen en kwam zelf ook met de nodige ideeën. De makelaar heeft genoeg aandacht en tijd voor ons gehad. De gemaakte afspraken zijn juist en tijdig nagekomen. Fijne service!”
  Mevr. A. Breimer
  Gemiddeld rapport cijfer op Funda 9,8. Zij zou deze makelaar aanbevelen.
 • “Beginnend makelaar in Bolsward. Deskundig, leergierig, komt met ideeën. Luistert goed naar de wensen van de verkopende partij. Goed overleg. Alles in samenspraak. En neemt de tijd ervoor!”
  Dhr. K.F. Wynia Gemiddeld rapport cijfer op Funda 8,8. De heer Wynia zou HUIS31 als makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Lees de reviews op Google

 • “Via makelaar Antje Breeuwsma van HUIS31 hebben wij een heel fijn appartement in Leeuwarden gevonden. De communicatie was daarbij altijd helder, duidelijk en snel. En het contact was altijd hartelijk. Heel fijn!”
  Bart van Burg
 • “Antje is een kundig makelaar welke ook buiten de gebaande paden denk. Niet alleen bij de verkoop maar ook bij verhuur heeft zij mij kundig geadviseerd. Gedreven en gemotiveerd, een aanrader dus.”
  Anne Bijker
 • “Wij waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning toen we bij Huis31 naar binnen liepen. Antje maakte gelijk tijd voor ons en luisterde aandachtig naar onze wensen. Ook al hadden we haar nog niet ‘officieel’ ingeschakeld als onze aankoopmakelaar, toch was ze altijd bereidt om mee te kijken en ons advies te geven. Na het succesvol aankopen van onze nieuwe woning, heeft ze ook het verkooptraject gedaan van onze andere woning. Ze is ons erg dierbaar geworden door haar betrokkenheid, eerlijkheid, de ‘extra mile’ die ze altijd voor je doet, haar luisterend oor en haar blije en positieve instelling!”
  Florien van der Aar
 • “Antje is een zeer betrokken makelaar. De aanheft “Makelaar en meer” is een volkomen terechte aanhef. Ze doet namelijk echt iets meer dan van een makelaar verwacht mag worden en blijft ook na de koop en overdracht betrokken.”
  Aad Voshol
 • “Ontzettend goede, snelle en persoonlijke service. In minder dan 1 week tijd alles kunnen regelen omtrent mijn nieuwe huurwoning. Ik ben huis31 ontzettend dankbaar voor de manier van afhandelen die goed bij mijn wensen past. Zeer tevreden!”
  Brenda Kamminga